Knaagdieren

Ultrasoon muizenverjager

Met de ultrasoon muizenverjager kan u muizen verjagen. Muizen/ratten kunnen ziektes meenemen. Dit is een goede reden om muizen (en ratten) te verjagen.

Ongedierte verjager

Door onze producten kan u zonder dieren te doden het ongedierte verjagen. Deze ongedierte verjager is een toegestane manier om van ongedierte verlost te zijn.

Marter in auto

Marters kunnen veel schade aanrichten in tuinen,  auto’s, onder het dak en binnenshuis. Ze veroorzaken veel schade doordat ze veel kapot knagen en aanvreten.

Vleermuizen verjagen

Vleermuizen zijn een soort vliegende ratten, ze kunnen o.a ziektes over brengen. Met de apparaten van Dierenverjagers kan u vleermuizen verjagen.

Konijnen verjagen

Net als mollen en muizen(woelmuizen) kunnen konijnen tot last zijn door hollen en tunnels te graven in uw tuin. Konijnen verjagen kan met deze producten.

Anti marter spray

Marters kunnen schade aanrichten in auto’s, tuinen, in huis, onder daken, etc. Dankzij onderstaande marter verjagers spray van Dierenverjagers kunnen deze marters verjaagd worden.

Steenmarter verjagen

Hoe zorgt u ervoor dat de steenmarter niet meer wil terug komen op dezelfde plek, zonder deze te doden. Een steenmarter bestrijden kan met een van onze onderstaande producten.

Ultrasoon geluid

Doordat met een ultrasoon geluid apparaat de frequentie hoger is dan 20 kHz, zijn de trillingen niet meer waarneembaar voor het menselijk gehoor, maar wel voor ongedierte.

Last van muizen

Net als matters en konijnen knagen muizen veel kapot, en net als mollen graven ze hollen en tunnels. Heeft u last van muizen? Deze producten kunnen helpen!

Last van steenmarter

Last van steenmarter? Steenmarters kunnen veel schade aanrichten. Ze knagen namelijk veel kapot. Met deze producten kan u ze voorgoed verjagen.

Last van ratten

Last van ratten? Net als muizen en marters knagen ratten veel kapot, laten ze uitwerpselen achter. Met de apparaten van Dierenverjagers bent u van dit probleem verlost.