Katten verjagen met huishoudelijke middelen.

Katten verjagen.

Het gebruik van huishoudelijke middelen voor het verjagen van katten. Overlast van katten om het huis en vooral in de tuin, veel mensen hebben hiermee te maken. Het verjagen en vangen van vogels, maar ook het doen van hun behoefte in de tuin, behoren tot deze overlast. Er zijn een aantal middelen die uzelf kunt proberen om katten te verjagen. Hieronder vindt u een aantal tips.

  • Water is iets waar katten echt niet van houden. Zeker als het uit onverwachte hoek komt en dit veelvuldig wordt gebruikt om ze te verjagen.
  • Koffiedik strooien op de plek waar de kat zijn behoefte vaak doet. Aangezien ze deze geur niet fijn vinden en het aan hun poten plakt, zullen ze zeker hun behoefte niet meer op deze plek doen.
  • Er zijn nog meer geuren waarmee je katten verjaagt, namelijk azijn (zorg er wel voor dat u hiervan niet teveel in de tuin gooit omdat u dan zelf last van de geur krijgt) , citroen maar ook knoflook en peper.

Mochten deze tips na een tijdje toch niet het beoogde resultaat hebben, dan kunt u ook eens kijken bij onze dierenverjagers met gebruik van hoogspanning of geluid.

Zoals deze: Artikelnummer: KEMM094N

Bekijk katten verjagen met huishoudelijke middelen : Bekijk de product

 

N

Diervriendelijk

N

Veilig

N

Efficient

Lees ook deze tips:
Verjagen van ratten probeer het zo

Verjagen van ratten probeer het zo. Ratten geven veel overlast in en om het huis. Naast het opentrekken van vuilniszakken en het knagen aan spullen, verspreiden ze ook ziektes. Het probleem met ratten is dus iets wat snel moet worden aangepakt. Je...

Lees meer
Overlast van duiven op balkon.

Last van duiven op balkon. Overlast van duiven of wilt u zorgen dat u hier geen last van krijgt? Duiven veroorzaken lawaai maar zorgen ook voor veel ontlasting in en om het huis. Daarnaast verspreiden ze diverse ziektes waaronder salmonella en...

Lees meer
Katten verjagen met huishoudelijke middelen.

Katten verjagen. Het gebruik van huishoudelijke middelen voor het verjagen van katten. Overlast van katten om het huis en vooral in de tuin, veel mensen hebben hiermee te maken. Het verjagen en vangen van vogels, maar ook het doen van hun behoefte...

Lees meer